fbpx

JUAN SANCHEZ

juan sanchez

De in Amsterdam gevestigde DJ / producer en oprichter van het label Format, Juan Sanchez, wordt al jaren beschouwd als een publiekslieveling in de internationale technocommunity. Over de hele wereld hebben promotors al een beroep gedaan op het kenmerkende geluid van Juan: uitgeklede, krachtige techno ontworpen voor piekuren in mainstages en meer intieme evenementen. Juan trad op in een breed scala aan locaties en festivals, waaronder Berghain (DE), D-Edge (BR), Club4 (ES), Shankeys (Ibiza), Awakenings, HYTE en Time Warp, om er maar een paar te noemen.

Afgezien van het optreden, is Juan vaak bezig in de studio en heeft hij vele cuts op onder andere labels zoals Stockholm Ltd, Wolfskuil en Drumcode Ltd. Uitgebracht.

Verder cureert Juan ook zijn eigen label Format Records. De releases zijn warm onthaald door artiesten over de hele wereld, waaronder Ben Sims, Speedy J, Oscar Mulero, Luke Slater, DVS1, Laurent Garnier o.a.

Met veel optredens en nieuwe projecten voor 2017, waaronder een speciale LP van verschillende artiesten op zijn opdruk, blijft Juan techno grenzen verleggen.