fbpx

LOCATION

De Nederlandsche Cacaofabriek is een cultuur centrum in Helmond, dat sinds 2014 in zijn huidige vorm bestaat. De oorspronkelijke fabriek produceerde cacaopoeder en chocoladeproducten van 1894 tot 1932. De Cacaofabriek ligt nabij het stadscentrum en op loopafstand van het station. Sinds 2014 is de Cacaofabriek een populaire plek voor ondernemers in verschillende takken van sport. Zo vind je er een tattooshop, fotostudio, online marketingbedrijf maar vinden er dus ook muziekevenementen plaats in alle soorten genres. Wij zijn blij dat wij deze Cacaofabriek om mogen toveren tot een intieme technotempel!

cacaofabriek helmond

TRANSPORT

De Cacaofabriek beschikt over een eigen parkeerplaats en dus voldoende parkeergelegenheid. parkeren kan bijna letterlijk voor de deur en is geheel gratis. Navigatieadres is Cacaokade 1 te Helmond.

De cacaofabriek is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het stastion is het +/- 10 minuten lopen. Let wel op dat Helmond niet aangesloten op het nachtnetwerk van de NS en er dus ‘s nachts geen bussen en treinen zullen rijden.

Voor de mensen die met de fiets willen komen is er ook een fietsenstalling. Let wel op dat deze niet bewaakt of overdekt is. Navigatieadres is Cacaokade 1 te Helmmond.

Je kan je gemakkelijk voor de deur af laten zetten. Hier is geen aangegeven zone voor maar dit wijst zichzelf. Navigatieadres is Cacaokade 1 te Helmond.