fbpx

SARA SIMONIT

Sara Simonit - infected

Sara Simonit, DJ en producent, werd geboren in een kleine stad buiten Venetië, Italië. hier begon haar liefde voor elektronische muziek én nog belangrijker, voor techno. Een vroege kennismaking met clubs en het nachtleven was mede te danken dankzij een muzikale en creatieve familie. 

Als één van de nieuwste techno-talenten krijgt ze steeds meer erkenning, zowel binnen als buiten Europa als in Europa. Sara had een aantal relevante releases op labels zoals Second State van Pan-Pot, Christian Smith’s Tronic, Pig & Dan’s Elevate, Coyu’s Suara en Boris’ transmit om er maar een paar te noemen. Haar nieuwste producties worden ondersteund door niemand minder dan Carl Cox, Sasha, Joris Voorn, 2000 en One en Alan Fitzpatrick. Ze zijn te horen op grote evenementen zoals Time Warp, Tomorrowland, Zurich Street Parade en Room velden.

Sara woont momenteel op Ibiza en woont ondertussen in Dubai, Milaan en Londen. Ze speelt in clubs zoals EGG (Londen), Sisyphos (Berlijn), Thanzaus West (Frankfurt), Panama (Amsterdam), Output (New York), Eden (Ibiza), Sankeys (Ibiza), en Provocateur (Dubai) om een paar te noemen.Sara heeft grote inspiratie opgedaan bij enkele van de beste Techno-acts van Len Faki tot Ben Sims en DJ Bone tot Pan-Pot. Ze beheert en perfectioneert haar vaardigheden door het leveren van verfijnde technosets. Dit doet ze met haar leuke en energieke persoonlijkheid die de dansvloeren urenlang kunnen enthousiasmeren. 

In 2020 gaat Sara weer op pad na een super succesvol 2019 vol met nieuwe producties, evenementen en  interessante samenwerkingen. Sara Simonit is dus absoluut een dame om rekening mee te houden!  Je gaat haar ongetwijfeld vaker voorbij horen komen!